Kütahya Müftülüğü tarafından hayırseverlerin katkıları ile Kütahya Merkez Siner Mahallesi Sporkent Mevkisi'nde yapımı tamamlanan Nezihe Uygun 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda, yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı.

Yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale getirilen 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu hakkında Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, şunları kaydetti:

"Şehrimizde güvenli bir din eğitimi vermenin gayreti içerisindeyiz. Yavrularımızı Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin sahih sünneti ile tanıştırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yavrularımız bizim istikbalimiz, geleceğimizdir. Onları Allah, Peygamber ve Kur’an sevgisi ile yetiştirmek bizim en büyük idealimizdir. Açılacak olan bu Kur’an kursumuzda, Allah’ın yeryüzündeki ikram sofrası olan Kur’an’la yavrularımızı buluşturmaya, minik yüreklere Efendimizin sevgisini ve muhabbetini nakşetmeye gayret edeceğiz. Kur’an’ın nazil olduğu bu mübarek ayda, kursumuzun açılış işlemlerinde son aşamaya gelmenin ve ilimize yeni bir 4-6 yaş grubu Kur’an kursu kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile başta hayırseverlerimiz olmak üzere kursumuzun tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Editör: Mehmet Çalışkan