Kütahya Müftülüğü, 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında görev alacak personelin alana yönelik formasyon bilgilerini geliştirmek amacıyla Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliğinde “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenledi.

Vahitpaşa Yazma Eser Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Eğitim Fakültesi öğretim görevlileri, müftü yardımcıları ve İl genelinde 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında görev yapacak Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında görev yapan öğreticilerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek; “4-6 yaş grubu kurslarımızda bize emanet edilen çocuklarımıza sevgiyi, merhameti, paylaşmayı, bizi biz yapan değerleri öğretiyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız 4-6 yaş grubu eğitimini önemli bir fırsat olarak görüyor ve bu alandaki çalışmaları önemsiyor.” dedi.

4-6 yaş öğrenci grubunun, dinamik ve sürekli yenilenmeyi gerektirdiğini belirten Müftü Hazırlar, sözlerini şöyle tamamladı:

“Öğrencilere daha verimli bir hizmet sunmak için çalışıyoruz. Hedefe ulaşmak için sahasında uzman öğretim görevlilerinin bilgi birikim ve tecrübelerinden istifade etmek amacı ile Eğitim Fakültesi ile iş birliği yaparak bu semineri düzenledik. Bu vesile ile 2019-2020 eğitim öğretim yılının bütün öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan