Karatay İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan 41 öğrenci, hafızlık belgelerini İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'nun elinden aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 3. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'na katılarak başarılı olan ve "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrenciler için İlçe Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Öğrencileri tebrik ederek hafızlık belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, hafızlara bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, kendilerini yetiştiren hocalarına ve hafızlık eğitimi süresince onları maddi ve manevi olarak destekleyen ailelerine de teşekkür etti.

Törende, Uluırmak Nuraniye Kur’an Kursu, Fatih Erkek Kur’an Kursu, Karaaslan Medine Kur’an Kursu, Bedir Kız Kur’an Kursu, Hale Kız Kur’an Kursu, Sena Kız Kur’an Kursu, Şifa Kız Kur’an Kursu, Mengene Nuri Osmaniye Kız Kur’an Kursu ile kendi imkanları ile dışardan hafızlığını tamamlamış iki öğrenci ile birlikte 43 hafıza belge ve hediyeleri takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan