Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ‘‘Peygamberimiz ve Çocuk’’ temasıyla ülke genelinde devam eden Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, Konya'da "Fidan Dikme Etkinliği" düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında din görevlileri, şehit ve gaziler adına fidan dikti.

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, "Bugün Fidan, Yarın Nefes" temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Şehit eşleri, gazi yakınları ve gönüllülerin katkılarıyla her bir Konyalı şehit adına yaptırılan künyeler, dikilen fidanlara asıldı. 

Etkinliğe Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Müftü yardımcıları, şehit ve gazı yakınları, STK temsilcileri, din görevlileri ile il ve ilçe müftülüklerinde görev yapan personel katıld

Sabah Namazı Buluşması

Öte yandan Konya İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Karatay Sanayi Yeni Camii’nde "Sabah Namazı Buluşması" düzenledi.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, "Peygamberimiz ve Çocuk" teması üzerine cemaate hitap etti.

Programa İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri, din görevlileri ve sanayi esnafıyla iş insanları katıldı

Editör: Mehmet Çalışkan