Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ankara İl Müftülüğüne atanan Yusuf Doğan ve Kocaeli İl Müftülüğüne atanan Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan için tören düzenlendi.

İl Müftülüğünde düzenlenen törende, Müftü Yusuf Doğan personelle vedalaşırken, Sinan Cihan personelle tanıştı.

Törende Müftü Doğan, yerine atanan Sinan Cihan’a çiçek takdim etti.

Ankara İl Müftülüğü görevine atanan Yusuf Doğan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesiyle Kocaeli’deki görevimden ayrılıyorum. Görevimi, 1988 yılında Haseki Müftüler ve Vaizler İhtisas Eğitim Merkezi’nde birlikte ders aldığımız kadim dostum Sinan Cihan’a devrediyorum. 4 yıllık görev süremden sonra, Kocaeli’nin yeni müftüsünün, hizmetleri daha yüksek noktalara taşıyacağına inancım tamdır. Kendisine başarılar diliyorum ve bu değişikliğin Kocaeli ile Ankara’ya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kocaeli İl Müftülüğüne atanan Sinan Cihan ise “Yusuf Doğan hocamız ile hukukumuz var. Uygulamaları ile Kocaeli’ye iz bıraktı. Hocamızın yaptığı hizmetlerin takipçisi olacağız, tecrübeleri önemlidir, istifa edeceğiz. Kocaeli’ye 4 yıl hizmet edip, Ankara İl Müftülüğü görevine atandı. Yaptığı hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.  Ankara’da hayırlı hizmetler yapması için dua edeceğiz.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan