15 Temmuz 2016’da vatanımızı işgale yeltenen ve bunun için darbe teşebbüsünde bulunan hainlere karşı ortaya konan milli direnişin ve elde edilen muhteşem zaferin ikinci yıl dönümü münasebetiyle Karamürsel İlhan Çınar Alanında Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Resmi Kurum Müdürleri, STK Yönetici ve Temsilcileri, Din Görevlileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Rogram, saat 20.00’de başladı. Yatsı namazını müteakiben programın icrası Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirildi.

Din Görevlileri Kurra Hafız Ömer Gölbaşı, Kurra Hafız Hakan Tuparlak ve Fatih Mehmet Koca tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti verildi. Karamürsel Müftülüğü İlahi Korosu tarafından okunan ilahiler, tekbir ve salat-u selamlardan sonra, bir Kur’an Kursu öğrencisinin okuduğu “Otuz Kuş” şiiri dinleyicileri duygulandırdı.

Saatler 00.13’ü gösterdiğinde, Din Görevlileri Ömer Gölbaşı ve Adem Tunç tarafından çifte “sala” okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir tarafından milli birlik ve beraberliğimize vurgu yapan duygu yüklü dua ile program sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan