Akpınar İlçe Müftülüğünce düzenlenen “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı kompozisyon ve şiir yazma yarışmasında dereceye giren İmam Hatip öğrencisi Havva Ecrin Karahan, ödülünü İzmirli depremzedelere bağışladı.

Akpınar İlçe Müftülüğü, “2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı kompozisyon ve şiir yazma yarışması düzenledi.

Akpınar İlçe Müftülüğü koordinesinde ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmek amacıyla program düzenlendi.

Kompozisyon dalında ikinci olan Akpınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Havva Ecrin Karahan, yarışmadan kazandığı para ödülünü İzmirli depremzedelere bağışladı.

Bu anlamlı davranışı dolayısıyla Karahan’ı tebrik eden İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, “Depremden etkilenen insanların acısını küçücük yüreğinde hissederek, kardeş olmanın en güzel örneğini sergileyen öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan