Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonuna il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da destek veriyor.

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından merkez ve ilçelerde görev yapan personele yönelik "2022 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım İstişare ve Yaz Kur’an Kursları Personel Bilgilendirme Toplantıları” düzenlendi.

Toplantıya Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar konuşmacı olarak katıldı.

Din görevlilerine hitap eden İl Müftüsü Yaşar, "Türkiye Diyanet Vakfımız, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde bulunan insanlara dil, din, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin yardım elini uzatmıştır ve uzatmaya da devam edecektir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfının daha geniş kitlelere ulaşması için bizlere de çok önemli görevler düşmektedir. Bizler de elimizi taşın altına koyarak sahada aktif bir şekilde çalışmalıyız. Aynı zamanda 27 Haziran’da başlayacak olan yaz Kur’an kurslarımız için ev ev, hane hane gezelim. Camilerimizin süsü tüm çocuklarımızı camilerimize davet edelim. Unutmayalım; camilerimiz çocuklarımızla daha güzel.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan