Diyanet İşleri Başkanlığı, Mili Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Kırıkkale’de "Kültür Şenliği" programı gerçekleştirildi.

Nokta Camii Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen projeye Mehmet Varlıoğlu ve Nuran Refik Altaş Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri katıldı.

Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal, hayatın boşluk kabul etmediğini belirterek, "Çocukları iyi bir şekilde eğitemez, terbiyeli yetiştiremezsek onları sokaklar terbiye eder. Dolayısıyla geç kalmadan gayret sarf ederek, fedakarlık göstererek çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz güzel ahlakı kazandırmanın yollarını aramamız gerekiyor." dedi. 

Çocuklara bırakılacak en güzel mirasın güzel ahlak olduğunun altını çizen Ünal, "Allah evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmeyi bizlere nasip etsin." diye konuştu.

Şenliğe, Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Karakuş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Lideri Selçuk Yıldız, okul müdürleri Habib Aykul ve Hasan Şener ile veliler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan