Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla "Biriz, beraberiz, kardeşiz" projesi hayata geçirildi.

Kırıkkale Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde yürütülen proje kapsamında, din görevlilerince tespit edilen aileler ziyaret edilerek ihtiyaçları giderildi.

Proje kapsamında şimdiye kadar 109 aileye destek olduklarını kaydeden İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Salgın sürecinin başladığı günden bu güne din görevlilerimiz Vefa Sosyal Destek gruplarında hizmet ederek vatandaşımızın yanında oldular. Şimdi de başlattığımız proje ile Kırıkkale genelinde tüm mahallelerde din görevlilerimizin tespit ettiği, maddi ve manevi yönden desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz." dedi.

Projede gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşturan ve bağış yapmak suretiyle maddi destek sağlayan başta din görevlileri olmak üzere herkese teşekkür eden Müftü Yaşar, daha fazla ihtiyaç sahibine umut olunabilmesi için İl Müftülüğü ile irtibata geçilerek proje ismi ile açılan hesaba bağış yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Mehmet Çalışkan