Kilis İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesi, sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında vatandaşın hizmetinde olan din görevlileri, Kilis Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesi iş birliğinde hazırlanan Ramazan yardımı kolilerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Şimdiye kadar 300 aileye Ramazan yardımı ulaştırıldığını ve yardım faaliyetlerinin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten İl Müftüsü Abdurrahman Şahin; "Özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın, bunun yanı sıra 65 yaş üstü emekli din görevlilerimiz ve 20 yaş altı çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışıyoruz. Devletimizin ve vefakâr halkımızın ihtiyaç sahiplerine vermiş olduğu yardımın bizzat hak sahiplerine dağıtılmasını sağlıyoruz. Gerek Vefa Sosyal Destek eli ile gerekse Diyanet Vakfı Kilis Şubemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerini dağıtmak suretiyle, bu sıkıntılı dönemde milletimizin hizmetindeyiz." dedi. 


 

Editör: Mehmet Çalışkan