Kilis İl Müftülüğü ile Kilis Belediyesi iş birliğinde camilerde bahar temizliği yapıldı.

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bir yılda şehirdeki tüm camilerin halılarını modern yıkama cihazlarıyla yıkadı.

Temizlik İşleri Müdürü Metin Gündoğmuş, Kilis merkez ve ilçelerinde camilerin yoğun olarak kullanılanıldığına dikkati çekerek, "İl merkezi, merkez köyler, ilçeler ve ilçelere bağlı köyler olmak üzere toplamda 162 camimizin halılarını son sistem yıkama cihazlarımızla ve ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla temizledik. Bundan sonraki dönemde de cami halıları düzenli olarak temizlenmeye devam edilecektir." dedi.

Kilis Müftüsü Abdurrahman Şahin ise söz konusu temizlik çalışmalarını şu sözlerle değerlendirdi:

"Belediyemizin camilerimizin temizliği ile ilgilenmesinden dolayı Kilis Belediye Başkanımız Servet Ramazan Bey'e, Temizlik İşleri Müdürü Metin Gündoğmuş ve personeline teşekkürlerimizi ifade etmek isterim. Belediyemizin yapılan bu temizlik faaliyetinden önce temizlikle alakalı yoğun şikayetler almaktaydık. Bu çalışmalardan sonra şikayetler ortadan kalkmış oldu. Camilerimizin temizliğiyle alakalı hassasiyet gösteren Belediyemize, camilerimizin cemaatine ve din görevlilerimize de teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında ilgililere başarılar temenni ediyorum."

Editör: Mehmet Çalışkan