Kilis İl Müftülüğü, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında gazileri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde İl Müftüsü Abdurrahman Şahin ve İl Müftü yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit yakınlarının bayramları tebrik edildi, şehitler için Ku'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

"Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir"

Ziyaretlerde şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim hediye eden İl Müftüsü Şahin, "Aziz milletimiz, ecdadımızdan bizlere kalan mirastan ilham ve kuvvet almış, Kur'an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde net bir şekilde vurgulanan şehitlik mertebesine ulaşmak için cansiparane mücadele etmiştir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkıp, gazilerimizin göz bebeği olan yurdumuzu korumak hepimizin ortak görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum.15 Temmuz şehitlerine ve aziz şehitlerimize ayrı ayrı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize Rabbim'den sağlık ve afiyet diliyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan