Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2020 Yılı Vekaleten Kurban Kesim Organizasyonu'na destek artarak devam ediyor.

Kayseri/Kocasinan

Bu kapsamda Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kaymakam Hüseyin Akmeşe’yi ziyaret eden İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesi Başkanı Esat Yapıcı, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kaymakam Hüseyin Akmeşe, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesine verdi.

Yapılan bağışları Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.

Kayseri/Yahyalı

Türkiye Diyanet Vakfı Yahyalı Şubesi tarafından Yahyalı Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Kurban Bağış ve Tanıtım Standı'nı ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Kaymakam Yunus Emre Altıner, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Yahyalı Şubesi Başkanı ve İlçe Müftüsü Dr. Dursun Sarı, Belediye Başkanı Öztürk ile Kaymakam Altıner ve eşinin kurban bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul ederek bağış makbuzlarını takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan