Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından toplumun her kesimine hitap etmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla "Ulu Çınarlar" projesi başlatıldı.

Bu kapsamda Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kayseri’de bulunan Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte emekli Diyanet İşleri Başkan yardımcıları Necmettin Nursaçan ve Mehmet Altunkaya’yı evinde ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden emekli başkan yardımcıları, Nursaçan ve Altunkaya, Müftü Akkuş ve Müftü Gerek’e teşekkür etti.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Akkuş, "Ulu Çınarlar projesi kapsamında ilimizde ikamet eden Emekli Diyanet İşleri Başkan yardımcılarımız Nursaçan ve Altunkaya hocalarımızı ziyaret ettik. Bu proje ile büyüklerimizi ve gençlerimizi bir araya getirerek kuşaklar arası kaynaşmayı, tecrübe ve kültür alışverişinde bulunmalarını sağlayacağız. Bu projenin kuşaklar arasında kaynaşmaya vesile olacağına inanıyorum. Allah Teala hocalarımıza hayırlı uzun ömürler ihsan etsin." dedi.

Ziyarette İl Müftü yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Dursun Sarı ve Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan da hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan