Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından hasta vatandaşlara yönelik manevi destek ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda doğuştan elleri olmayan 1 aylık Asel bebeğin annesi ile kanser tedavisi gören 27 yaşındaki Dilara Hanım ziyaret edildi.

Ziyarete dair bilgilendirmede bulunan TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Üyesi Rabia Gülmez, “İnsanların sadece maddi desteğe ihtiyacı yok aynı zamanda onların manevi desteğe de ihtiyaçları var. İnsanlara menevi destek verildiğinde zaten onların birçok sıkıntısını gidermiş oluyorsunuz. Henüz bir aylık ve doğuştan elleri olmayan Asel bebeğin annesini ziyaretimizde annesi çok duygulandı. Bebeğinin durumuna çok üzülüyordu. Hala kabullenememişti. Asel bebeği kucağımıza aldık ve sevdik. Kendisiyle konuşmamız ve sohbetimiz sonrası çok rahatladı. Telefonla irtibatımız devam ediyor. Ziyaretimizin ertesi gününde telefonla konuşmamızda bizlere 'Ben bu gece rahat uyudum' dedi. Kanser tedavisi gören Dilara kardeşimiz de bizi gördüğünde çok mutlu oldu. Türkiye Diyanet Vakfımızın yeleğini giymek ve yelekle fotoğraf çekinmek istedi. Bütün Vakıf çalışanlarına teşekkürlerini iletti.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan