Talas İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Talas Şubesi iş birliğinde; "Bu Kış Yalnız Değilsin" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi 50 aileye soba yardımı yapıldı.

Kampanyaya dair bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü ve TDV Talas Şube Başkanı Bünyamin Turgut, "TDV Talas Şubesi olarak her ay bize gelen talepler doğrultusunda yardım kampanyası düzenleyerek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında hayır sahipleriyle muhtaç aileler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Geçtiğimiz ay okulların açılması ile eğitim desteği sağladık. Bu ay da soba konusunda yoğun istek olduğunu tespit edince yardım kampanyamızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Amacımız dünyada iyiliği artırarak, Kur'an-ı Kerim'in 'Allah'ın size rızık olarak verdiğinden (hayır yolunda) harcayın.' emrini yerine getirmek. İnşallah her ay ailelerimizin farklı ihtiyaçlarını gidermeye gayret edeceğiz. Ekim ayı itibarıyla 'Bu Kış Yalnız Değilsin' diyerek yeni bir kampanya başlattık. Talaslı hayırseverlerimiz kampanyalarımıza duyarsız kalmayarak bize ciddi manada katkı sağladılar. Ben de bu vesileyle bu kampanyaların hazırlanmasından yerine ulaşmasına kadar emeği geçen bütün hayırsever vatandaşlarımıza, din görevlilerimize ve TDV gönüllülerimize bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

TDV Talas Şube Yöneticisi Bahattin Temur ise "Türkiye Diyanet Vakfı Talas Şubesi olarak başlattığımız bu çalışmalar, Vakfımıza gerek hayırseverlerin gerekse ihtiyaç sahibi ailelerin teveccühünü artırmıştır. Bağışçılarımızın TDV Talas Şubemizin banka hesaplarına yaptığı yardımları, titizlikle tespit edilen ihtiyaç sahiplerine bugüne kadar ulaştırdığımız gibi bundan sonra da ulaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan