Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla il ve ilçe müftülükleri tarafından Mevlid-i Şerif programları düzenlendi.

Polis-Haftası-münasebetiyle-Mevlid-i-Şerif-programı-düzenlendi01

Trabzon-Vakfıkebir

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü, "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" dolayısıyla, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif programı düzenledi.

Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen programda, şehit düşen emniyet teşkilatı mensupları ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Programa, Vakfıkebir Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çalikdağ, Jandarma Astsubay Serkan Salcı, Astsubay Cengiz Durnagöz ve Astsubay İbrahim Korkmaz, İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve vatandaşlar katıldı.

Polis-Haftası-münasebetiyle-Mevlid-i-Şerif-programı-düzenlendi03

Çorum-Sungurlu

Sungurlu İlçe Müftülüğü tarafından "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" münasebetiyle Kur’an tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Sungurlu Ulu Camii'nde gerçekleştirilen programa, Sungurlu İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, ilçe polis teşkilatı mensupları, din görevlileri, hafızlık öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Din görevlileri ve hafız öğrenciler şehitler için Kur’an-ı Kerim tilavet etti.

Program, Müftü Eroğlu’nun tüm şehitler için yaptığı duanın ardından sona erdi.

Editör: Ammar Esenkal