Hacılar İlçe Müftülüğü Kutsiye Şaşoğlu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda dönem sonu coşkusu yaşandı.

Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi.

Hacılar Belediyesi Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Bu yavrularımıza gıpta ile bakıyoruz. Öncelikle onları buralara gönderen ebeveynlere çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyorum. Bizim kurslarımızı destekleyen halkımızı tebrik ediyorum. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Buraları sizlere açıyor ve din hizmetlerine büyük oranda omuz veriyorlar.” dedi.

Talas İlçe Müftüsü ve Hacılar İlçe Müftü Vekili Bünyamin Turgut ise “4-6 yaş Kur’an kurslarımız Diyanet İşleri Başkanlığımız için çok önem arz ediyor. Muhterem Başkanımız üzerinde çok duruyor. Bu manzaraları gördüğümüz zaman göğsümüz kabarıyor. Bizler bilimsel metotlara uygun, bu yavrularımızın fiziksel ve duygusal gelişimlerine uygun bir şekilde eğitim veriyoruz. İnşallah yavrularımız sizlerin sadaka-i cariyesi olur. Allah neslimizi hayırlı evlatlar eylesin. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

Programa Felahiye İlçe Müftüsü Ömer Yaşkabak, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileler katıldı. 

Editör: Mehmet Çalışkan