Kocasinan İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kocasinan Şubesi Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen "Arife Çiçekleri" projesi kapsamında 571 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi.

Kocasinan İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda konuşan Kocasinanlı hayırseverlerin desteğiyle bayram öncesinde 571 Arife Çiçeği’nin giydirildiğini belirten İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Kocasinan İlçe Müftülüğü ve TDV Kocasinan Şubesi çok güzel bir hizmete imza attılar. En başta ilçe müftümüze ve beraberinde çalışan emeği geçen bütün personeline ve hassaten yeni kurulan TDV Kocasinan Şubesi Kadın Kolları Üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Karşılayacağımız Ramazan Bayramımız mübarek olsun." dedi.

İlçe Müftüsü Halil Uzun ise "Kocasinan'da çok güzel bir ivme yakalayarak bu Ramazan’da elhamdülillah ihtiyaç sahibi ailelerimize hem gıda hem ayni noktada yardımcı olduk, olmaya devam ediyoruz. Yine çok kısa bir süre içerisinde 571 evladımızın Arife Çiçeğimizin giyim masraflarını karşıladık. Bu faaliyetleri gerçekleştirmemizde TDV Kocasinan Şubesine bağışta bulunan tüm hayırseverlerimize, desteklerinden dolayı bütün din görevlilerimize, Kur’an kursu öğreticilerine, TDV Kocasinan Şubesi Kadın Kollarına ve emeği geçen bütün herkese yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Daha sonra protokol tarafından 571 çocuğa bayramlık kıyafetlerini alabilecekleri giyim kartları hediye edildi.

 Program Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşcı tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşçı, Felahiye İlçe Müftüsü Ömer Yaşkabak, organizasyonda görev alan din görevlileri ve TDV Kocasinan Şubesi Kadın Kolları görevlileri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan