Kayseri’de engelli vatandaşların tamamına ulaşma gayretiyle çalışmalar yürüten Kayseri Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü, cam kemik hastası olan, bedensel ve görme engelli Fatma Altuner’e akülü sandalye hediye etti.

Doğuştan bedensel ve görme engelli olan 34 yaşındaki Fatma Altuner, şunları söyledi:

"Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Anbar Özkoyuncu Kur’an Kursunda görme engelliler için açılan kursa katılarak Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendim. Kur’an-ı Kerim’le tanışmam hayatımda çok büyük değişiklikler meydana getirdi. Depresyon ve sıkıntılarımdan kurtuldum, âdeta uçuyorum. Cam kemik hastası, bedensel ve görme engelli olduğum için dışarı çıkmam gerektiğinde beni annem taşırdı bu yaşına rağmen. Akülü sandalye benim için çok gerekliydi. Başta İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’e ve Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğüne çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun."

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık ise "İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak Kayseri'mizdeki her türden engelliye ulaşmaya çalışıyoruz. Onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bütün engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan