Kayseri İl Müftülüğü, il ve ilçelerde yürütülen gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla “Gençlik Koordinatörlüğü Tanıtım ve İstişare Toplantısı” düzenledi.

İl Müftü Vekili Mehmet İzci başkanlığında düzenlenen toplantıda gençlik çalışmaları değerlendirildi, daha fazla gence ulaşabilme noktasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl genelinde yürütülen gençlik çalışmalarının ele alındığı toplantıda gençlere yönelik yeni projeler değerlendirildi ve yeni dönem eylem planları belirlendi.

Toplantıda koordinatörlere hitap eden İl Müftü Vekili İzci, şunları kaydetti:

"Kayseri'mizin bütün gençlerine ulaşmaya çalışalım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, herkesin sorunlarını dinleyelim. Din eğitiminden ziyade gençlerle arkadaşlık kurmak ve gönül bağı oluşturmak önemlidir. Günümüzde tebliğden ziyade temsile ihtiyacımız var. Gençlerimiz İslam'ı bizim yaşantımızda görmeli. Okullardaki çalışmalarımızı nasıl daha ileri bir seviyeye getirebiliriz, bunun gayreti içinde olmalıyız. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalarımıza tekrar başlayarak ivme kazandırmalıyız. Gençlerimiz için ne yaparsak daha faydalı olabiliriz diye düşünmeli ve onlara faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakarca çalışmalıyız."

Toplantıya İl Müftü yardımcıları ile il - ilçe gençlik koordinatörleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan