Kayseri’de merhum Hacı Mehmet Çolakbayrakdar adına çocukları tarafından Zümrüt Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Mehmet Çolakbayrakdar Camii, cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Cami açılışında konuşan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri'de son bir ayda açılan üçüncü cami olduğunu belirterek, “Bugün açılışını yaptığımız camimizi inşa eden ve hayırda bulunan Hacı Mehmet Çolakbayrakdar'a, Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Evlatlarına bu hayır için teşekkür ediyorum. Kayseri'mizin farklılığı hayırda yarışmasıdır. Eğitimden sağlığa birçok alanda hayırseverlerimizin eserlerini görüyoruz ve şehrimizin birçok ihtiyacı karşılanıyor.” dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından yapılan duanın ardından Hacı Mehmet Çolakbayrakdar Camii ibadete açıldı.

Açılış törenine Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan