Kayseri İl Müftülüğü, eğitimine uzaktan devam eden Eskişehir’de Bilgisayar Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi Barış Çeri’ye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Üniversite öğrencisi Barış Çeri'yi İl Müftülüğünde ağırlayan İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, “Kayserimizde yaşayan engelli kardeşlerimize ulaşmada bizlere katkı sağlayan ve destek veren özellikle İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık ve Yasin Bulut’a teşekkür ediyorum.” dedi. 

Engelsiz bir hayat için hem eğitim hem kültürel faaliyetlerle vatandaşlara ulaştıklarını belirten Müftü Güven, “Uzun süredir tanımış olduğumuz, aynı zamanda da programlarımıza katılmış olan Eskişehir’de Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Barış Çeri’yi Müftülüğümüzde ağırlamaktan mutluyuz. Kısa bir süre önce ebediyete uğurladığımız merhume Fatma İpek’in ve diğer hayırseverlerimizin katkılarıyla uzaktan eğitime destek olmak adına Barış kardeşimize dizüstü bilgisayar hediye ediyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Aldığı hediyeden mutluluk duyan ve duygulanan Barış Çeri ise, “Dizüstü bilgisayara çok ihtiyacım vardı ama alamıyordum. Eğitimime destek olan ve bilgisayarı hediye eden başta Müftümüz Şahin Güven'e, Engelliler Koordinatörlüğüne ve bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Törenin sonunda İl Müftüsü Güven tarafından Barış Çeri’ye dizüstü bilgisayar takdim edildi.

 
          

Editör: Mehmet Çalışkan