"2020 Yılı Mevlid-İ Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında Hacılar İlçe Müftülüğü, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik "Cami-Çocuk Buluşması" düzenledi.

Şaşoğlu Camii'nde "Peygamberimiz ve Çocuk" temasıyla düzenlenen buluşmada öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, "İnşallah her biriniz Kur’an hafızı olarak yetişeceksiniz. Ancak Kur’an hafızı olmak yeterli bir şey değildir. Hafız olduktan sonra da güzel bir şekilde hem imam hatip ortaokulumuzu hem de lisemizi bitirerek, Arapça'yı ve dini ilimleri öğrenerek, okuduğunuz ayetlerin anlamları üzerinde düşünerek iyi bir mümin ve iyi bir Müslüman olmaya gayret göstereceksiniz. Siz çift kanatlı kuş gibi olacaksınız; bir kanadınız hafızlık, bir kanadınız da okuldaki eğitim olacak." dedi.

Hacılar İlçe Müftülüğünün çocuklara hediye takdimi ile tamamlanan programa İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, İl Müftü yardımcıları, Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay, Şükrü Baktır Yatılı Kur’an Kursu ve Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve hocaları katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan