Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonuna, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’tan destek geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı ziyaret eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şahin Güven, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Büyükkılıç, "Her şeyden önce insanlığa hizmet sevdasıyla böyle bir gayretin içerisinde yer alan Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür ediyoruz. Bizler de güvenilen bir kurum olarak yanınızda yer aldığımızı ve bu sene de yine yer alma konusunda irade gösterdiğimizi paylaşmak istiyoruz. Cenab-ı Allah riyadan korusun. Rızasına uygun kabul etsin." dedi.

- Kurban vesilesiyle bu yıl dünyanın 65 ülkesine ulaşacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'a kurban bağışı dolayısıyla teşekkür eden İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise "Kurban vesilesiyle bu yıl dünyanın 65 ülkesine ulaşacağız, dünyanın mazlumlarına yardım edeceğiz inşallah." ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ın kendisi ve oğlu adına verdiği kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Güven, Büyükkılıç'a bağış makbuzları ile birlikte Kur’an-ı Kerim takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan