Kayseri İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever Ali Başyazıcıoğlu tarafından Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi'nde inşa edilecek olan "Ali Başyazıcıoğlu Camii" için protokol imza töreni düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri'ye yaklaşık 5 ay önce geldiğini belirterek, "Burada hayırseverlerin gerçekten çok fazla olduğunu gördüm. Allah razı olsun, her tarafta hayırseverlerimiz camiler, Kur'an kursları, diğer sosyal tesisler yapıyorlar. Cenab-ı Hak kabul eylesin. Ali Başyazıcıoğlu beyefendiye de teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ise "Kayseri isminin zikredildiği zaman ilk akla gelen vasfının hayırseverler şehri olduğunu dile getirerek, hayırseverlik konusunda kentte güzel bir yarış olduğunu" ifade etti.

Hayırsever Ali Başyazıcıoğlu da desteklerinden dolayı Başkan Büyükkılıç'a ve İl Müftüsü Akkuş’a teşekkür ederek, "Allah hayırlı uğurlu etsin, hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun." dedi.

Konuşmaların ardından protokol taraflarca imzalandı.

Hayırsever ile birlikte cami projesini de inceleyen protokol üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman'dan proje detayları hakkında bilgi aldı. 12 ayda bitirilmesi planlanan proje, tamamlandıktan sonra kullanım için Kayseri İl Müftülüğü'ne teslim edilecek.
 

Editör: Mehmet Çalışkan