Kayseri İl Müftülüğü, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırı sonucu şehit düşen askerler için ‘Mevlid-i Şerif ve Hatim Programı’ düzenledi.

Ahmet Poyraz Kur’an Kursu’nda düzenlenen programa Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, kurum amirleri, din görevlileri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda şehit aileleri ile bir araya gelen Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında olacağız, kapımız ve gönlümüz onlara her zaman açık olacaktır.” dedi.

Ahmet Poyraz Kuran Kursu öğrencileri tarafından şehitler için okunan 18 hatm-i şerifin ardından program İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’in yaptığı dua ile tamamlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan