Diyanet İşleri Başkanlığı FETÖ'nün gerçek yüzünü ortaya koyan bir kitapçık yayınladı. Başkanlık yayınlarından çıkan "F E T Ö DİN İSTİSMARININ ARKASINA GİZLENEN TERÖR ÖRGÜTÜ" başlıklı kitapçık yüzbinlerce basılarak toplumun bütün kesimlerine ulaştırılıyor. 

Kitapçıkta;

Din İstismarı Nedir?

FETÖ, Dinî Bir Cemaat mi?

FETÖ Elebaşı Bir Hocaefendi Olabilir mi?

FETÖ Nasıl Bir Zeminde Doğdu?

FETÖ’nün Nasıl Bir Yapılanması Var?

FETÖ’nün En Temel Özellikleri Neler?

FETÖ Kimleri ve Neleri İstismar Etti?

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in İslâm’a Aykırı Söylemleri

FETÖ ve Benzeri İstismar Yapılanmalarıyla Nasıl Mücadele Edelim?

başlıklarına yer veriliyor.

Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü "FETÖ "

15 Temmuz hain darbe girişimi, Allah’ın inayeti, idarecilerimizin dirayeti ve aziz milletimizin cesaretiyle bertaraf edilirken, tüm dünya din istismarının karanlık çehresiyle yüzleşmiştir. FETÖ, din kisvesi altında yalan ve hileyle yayılan, İslâm’ı maddî-manevî her anlamda çıkarlarına alet eden bir sömürü sistemidir. Devletimizin bekasını hedef alan, milletimizin inanç ve değer dünyasını hiçe sayan, dış mihrakların emelleri uğruna kendi halkı üzerine ateş açmaktan çekinmeyen bu asi topluluğun elebaşı, insanımızı Allah’ın dini ile aldatmıştır.

İslâm’ın inanç, ibadet ve ahlâk esaslarını tahrife yönelen FETÖ’nün yapısını ve söylemlerini ele alan bu çalışma, din istismarına karşı farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

Zira bir ibret, metanet ve hamaset gecesi olan 15 Temmuz, üzerimizde derin izler bırakarak hepimize silkinme, kendine gelme ve muhasebe etme sorumluluğu yüklemektedir.

Kitapçığın Tamamını Okumak İçin TIKLAYINIZ>>>

Editör: Mehmet Çalışkan