Cide İlçe Müftüsü Hasan Rami Karagöz’den Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında bilgi alan Kaymakam Ali Açıkgöz, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Cide Şubesine verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle yürütülen vekaletle kurban organizasyonunun hem yurt içi hem de yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşacak olması noktasında çok önemli bir faaliyet olduğunu belirten Kaymakam Açıkgöz, "Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü vekaletle kurban organizasyonu özellikle yurt dışındaki mazlum ve mağdurlara kurbanların ulaştırılmasıyla birlikte buradaki kardeşlerimizle ülkemiz arasındaki gönül köprülerini çoğaltacaktır." dedi.

Kaymakam Açıkgöz’ün kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftüsü Hasan Rami Karagöz ise "Bağışınız organizasyonumuza olan teveccühü daha da arttıracaktır. Kurbanınız güvenilir ellerde belirlenen yerde kesilecek ve ihtiyaç sahibi gönüllerden size dua olarak geri dönecektir." ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Açıkgöz'ün kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftüsü Karagöz, Açıkgöz'e teşekkür ederek bağış makbunuzu takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan