Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde koronavirüsle mücadelede mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın hizmetinde olan din görevlileri, Kars Valisi Türker Öksüz tarafından "Başarı Belgesi" ile taltif edildi.

İl Müftülüğünde koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Belge Takdim Töreni’nde konuşan İl Müftüsü Yusuf Eviş, “Sizler gecesini gündüzüne katarak dört bir koldan çalıştınız. İçerisinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda, virüsle mücadelenin ilk gününden bu yana hem ön safta yer alan sağlık çalışanlarımıza hem de Vefa Sosyal Destek Grubu'nda çalışan diğer kamu çalışanı arkadaşlarımıza destek verdiniz.  Aynı zamanda pandemi döneminde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın birçok isteklerini karşıladınız. Salgın sürecinde gösterdiğiniz gayret ve çabalarınız, halkımızın nezdinde memnuniyetle karşılık buldu. Bu dönemde özveriyle çalışan siz değerli görevlilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından Kars Valisi Türker Öksüz imzasıyla gönderilen "Başarı Belgesi", İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından salgınla mücadelede görev alan din görevlilerine takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan