Kars İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Kars Müftülüğü, zorlu kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kömür yardımında bulunuyor.

Din görevlileri ve TDV gençlik gönüllüleri, hayırseverlerin desteği ile hazırlanan yardım malzemelerini önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor.

Din görevlileri ve TDV gönülleri ile birlikte yardım çalışmalarına katılan İl Müftüsü Yusuf Eviş, “İnsanlığın sevgi ve merhameti yeniden kuşanmaya ihtiyaç duyduğu bu soğuk kış günlerinde, TDV Kars Şubesi olarak hayır sahiplerinin emanetlerini yerlerine ulaştırıyoruz. Paylaşmaya ve şükretmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu mevsimde kimsesizlerin kimsesi olmaya, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hanelerini ısıtarak gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Rabbim hayırlarını kabul etsin.” dedi.

İl Müftüsü Eviş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda ve kömür yardımlarının bundan sonraki dönemde de artarak devam edeceğini kaydetti.

Editör: Mehmet Çalışkan