Diyanet İşleri Başkanlığınca çocukların, inanç ve medeniyet değerleri ekseninde yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi Kars Müftülüğü tarafından hayata geçirildi.

Fethiye Camii ve Gençlik Merkezinde öğrencilerin yoğun katılımı ile ikincisi gerçekleştirilen programa; İl Müftüsü Hamza Bayram, şube müdürleri, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Programda çocuklarla bir araya gelen Müftü Bayram "Çocuklarımızın, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’i, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’yı ve yüce dinimiz İslam’ı tanıyacakları yaz Kur’an kurslarımızda aynı zamanda ibadet alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla Başkanlığımız tarafından böyle güzel bir proje hayata geçirildi. Yaz Kur’an kursları, çocuklarımızın camilerle tanışması adına önemli bir fırsattır. Bu vesileyle programın organizesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, öğrencilerimizin ailelerine ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan