İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek, anne bilincini ve duyarlılığını artırmak amacıyla hayata geçirilen "En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında, Kars Emniyet Müdürlüğünce İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören kadınlara yönelik seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri Ömer Kumru ve Sevda Yıldırım koordinesinde gerçekleştirilen seminerde aileyi ve çevreyi koruyabilmek için madde bağımlılığı ve zararlarının iyi bilinmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Zararlı alışkanlıklarla ve bağımlılıkla mücadelede anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesinin önemine işaret eden İl Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Ömer Kumru, "Müftülük olarak bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadelemizi gerek camilerde vaazlarda gerek sosyal medya platformlarında gerekse seminerlerde sürdürmeye çalışıyoruz. Gençler ve çocuklar başta olmak üzere ailelerimizi tüm kötülüklerden korumak için her platformda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Unutmayalım ki en iyi narkotik polisi annedir." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan