Digor İlçe Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere çeşitli hediyeler verirken Kur’an-ı Kerim’e geçenleri ise bisikletle ödüllendirdi.

Öğrencilere hediyelerini takdim etmek üzere kursları ziyaret eden Digor İlçe Müftüsü Yahya Ertürk, Kur’an-ı Kerim’e geçen dört öğrenciye de hayırseverler tarafından temin edilen bisikletleri teslim etti.

Müftü Ertürk, “Çocuklarımıza camilerin, Kur’an kurslarının sevdirilmesi ve teşvik edilmesi noktasında hocalarımıza büyük görevler düşmektedir. Bu noktada öğrencilerine camiyi sevdiren ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmeye, anlamaya ve yaşamaya teşvik eden etkinliklerin daha fazla yapılması için daha fazla gayret göstermemiz gerekiyor. Öğrencilerin camiye ve Kur’an-ı Kerim derslerine olan ilgilerini ve devamlılığını sürdürebilmeleri için onları çeşitli hediyelerle ödüllendiren Şenol Köyü İmam Hatibi Veysel Kabak hocamıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenciler Hacivat-Karagöz gösterisi ile eğlendiler

Öte yandan Digor İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler için Hacivat-Karagöz gösterisi düzenlendi.

Hacivat-Karagöz gösterisini büyük bir heyecan ve ilgiyle izleyen öğrenciler, keyifli bir gün geçirdi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Editör: Mehmet Çalışkan