Kars Şehitler Mahallesi'nde bakkal işleten ve gelirleriyle cami ile Kur’an kurslarına her sene nakdi bağışta bulunan Tevfik ve Arif Aydın kardeşler, bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere zekatlarını Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) emanet etti.

Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür eden Tevfik Aydın, "Her yıl kazancımızdan ihtiyaç fazlası olan kısmını ayırarak Türkiye Diyanet Vakfına bağışlıyoruz. Bu bağışları öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında Türkiye Diyanet Vakfına inancımız tamdır. Bu vesileyle ihtiyaç sahipleri ile aramızda köprü vazifesi gören İl Müftülüğüne ve Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür ediyorum." dedi.

Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şubesi Başkanı Yusuf Eviş, cami ve Kur’an kurslarına düzenli olarak yardımda bulunan Tevfik ve Arif Aydın kardeşleri ziyaret ederek teşekkür etti.

Müftü Eviş, “Dinimiz bizlere hayır işlerinde harcanan malın azalmadığını öğretmektedir. Bu şuurda olan Aydın kardeşler bakkallarından elde ettikleri gelirleriyle yaptıkları hayırlar vesilesiyle birçok hafızın yetişmesine ve öğrencinin okumasına vesile oluyorlar. Aydın kardeşlere çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu hayırların Allah katında kabullerin en güzeli ile kabul olmasını niyaz ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan