Karaman İl Müftülüğü, dönem sonu final sınavlarına hazırlanan üniversite öğrencilerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla “Moral Gecesi” düzenledi.

Zembilli Ali Efendi Kur'an Kursu ev sahipliğinde gerçekleştirilenb etkinlikte üniversiteli gençlerle bir araya gelen İl Müftüsü Faruk Gürbüz, "Gençlik muazzam bir hazinedir, kıymetini bilmeliyiz, vaktimizi verimli çalışmalarla değerlendirmeliyiz. İlim tahsili yolunda, ailelerinizden uzakta, sıcak yuvaya hasret bir şekilde şehrimizin en kıymetli misafirlerisiniz. Sizleri bu akşam düzenlediğimiz moral gecesinde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu buluşmanın sınavlar öncesi yapılmış olması önem arz etmektedir. Akademik başarınız kadar manevi kazancınızı artırmanız, ruh güzelliğine talip olmanız anlamına gelen bu icabetiniz de kayda değer bir davranıştır. Milletimizin gelecekteki teminatı olmanızdan dolayı size yapılan hiçbir yatırım boş değildir. Her ne faaliyet yapıyorsak yapalım; 'Gençliğe Değer' diyorum. Her birinize dünyevi ve uhrevi sınavlarınızda başarılar diliyorum. Bundan sonra icra edecek olduğumuz programlarımıza katılımlarınızı bekliyorum." dedi.

Etkinlikte din görevlileri gençlerle ilahi ve ezgiler seslendirdi.

Gençlerin Kur'an kursunda hafızlık öğrenimine devam eden öğrencilerle de bir araya geldiği etkinlik, yapılan ikramlarla son buldu.

Editör: Mehmet Çalışkan