Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur'an kurslarında veya dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlara yönelik düzenlenen "2022 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" sonuçları açıklandı.

Karaman İl Müftülüğüne bağlı Karaman Sultan Ahmet Hüseyin Mehmet Çavaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilerden hafızlık sınavına giren 10 öğrenci, sınavda başarılı olarak “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazandı.

Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz, “Başta hafızlık sınavına katılıp başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimiz olmak üzere hafızlarımızın ailelerine ve Kur’an kursu öğreticilerimize çok teşekkür ediyorum. Hafızlarımıza hayatlarının her safhasında başarılar diliyorum.” dedi.

Kur’an Kursu Yöneticisi Halil Yeşildal ise “Hafızlık Tespit Sınavı’na katılan 10 öğrencimizin tamamı başarılı olarak bizleri onurlandırdı. Öğrencilerimizin başarılı olmasında gecesini gündüzüne katarak özverili ve azimli bir şekilde çalışan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Gayretlerinden dolayı öğrencilerimize, velilerimize, kursta çalışan personelimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan