Kahramanmaraş İl Müftülüğü ve İl Gençlik Koordinatörlüğünce “Gel Bu Yaz İslam’ı Nakış Nakış Gönlüne Yaz” sloganıyla tertip edilen Proje Yaz Kur’an Kurslarının öğrencileri İl Gençlik Koordinatörü Emine Gülpak öncülüğünde Kahramanmaraş İl Müftülüğünü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş yayınevini ziyaret ettiler.

Öğrencileri ve hocalarını makamında kabul eden İl Müftüsü Celal Sürgeç “Kahramanmaraş İl Müftülüğü olarak Yaz Kur’an Kurslarına çok önem verdiklerini, öğrencilere dini, manevi ve milli değerlerin kazandırılması noktasında büyük bir sorumlulukları olduğunu, bu iki aylık Yaz Kur’an Kursunu öğrencilere en faydalı ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri için üzerlerine düşen vazifeyi büyük bir özveriyle yerine getireceklerini” ifade etti.

Daha sonra Müftü SÜRGEÇ ile öğrenciler arasında soru cevap şeklinde bir söyleşi yapıldı.

İl Gençlik Koordinatörü Emine Gülpak da “Gel Bu Yaz İslam’ı Nakış Nakış Gönlüne Yaz” sloganıyla tertip edilen Proje Yaz Kur’an Kurslarına ilginin çok yoğun olduğunu, bu projede görev alan tüm öğreticilerin büyük bir özveriyle görev yaptıklarını, Yaz Kur’an Kursu süresi boyunca bu tür etkinliklerin devam edeceğini” ifade etti.

Öğrenciler daha sonra il müftülüğünün birimlerini gezerek Müftülük hakkında ilgili birimin şube müdürlerince bilgilendirildiler. Müftülük ziyaretinden sonra Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Yayınevini ziyaret eden öğrenciler Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları hakkında bilgi aldılar.

Editör: Mehmet Çalışkan