Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na, toplumun tüm kesimlerinden gelen destek artarak devam ediyor.

İl ve ilçe müftülükleri de düzenledikleri kampanyalarla İyilik Konutları'na destek oluyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şubesi, "Haydi Kahramanlar Diyarı Kahramanmaraş; Hep Birlikte İdlib’e 46 Sıcak Bir Yuva Kurmaya" sloganı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek olmak amacıyla kampanya başlattı.

Kahramanmaraşlı hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiği kampanyaya bir destek de "Geçici Barınma Merkezi İlkokulu" öğretmenlerinden geldi. 

Geçici Barınma Merkezi İlkokulu öğretmenleri, kampanyaya destek olmak amacıyla topladıkları yardımları, Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şubesine teslim ettiler.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, "Bu güzel projeyi Milli Eğitim camiası olarak bizler de gönülden destekliyoruz. İnşallah orada evsiz bir mazlum kalmayacak, ecdadımız geçmişte de umutsuzların umudu olmuştur." diye konuştu. 

İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ve Geçici Barınma Merkezi İlkokulu öğretmenlerine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan