Kahramanmaraş İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından iftar programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Kahramanmaraş İl Müftülüğünün çalışmalarını içeren sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Sonrasında iftar programına katılanlara hitap eden Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan: “Ramazan ayının feyzi, bereketi hepimizi bir araya getirdi. Sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları, kamu kurumları, şehit ve gazi ailelerimiz, esnaflarımız hep beraber böyle güzel bir iftar programında bir araya geldik. Diyanet İşleri Başkanımıza bu tür faaliyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Anadolu'nun dört bir yanında bu tür iftar sofralarının kurulması birlik ve beraberliğimiz, kaynaşmamız açısından çok önemlidir. Diyanet İşleri Başkanlığı bu önemli görevi ifa etmektedir.” ifadelerini kullandı. 

İl Müftüsü Celal Sürgeç ise “İyilik sofraları bizim için çok önemlidir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı her ilde geleneksel iyilik sofralarını açıyor. Biz de bu minvalde kahraman şehrimizde, iyiliği ziyadesiyle hak eden şehrimizde iyilik soframızı açalım dedik. Rabbim hepimize iyilerden olmayı, iyilik taraftarı olabilmeyi nasip eylesin.” dedi.

Program, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mustafa Sinanoğlu’nun yaptığı dua ile sona erdi.    

Editör: Mehmet Çalışkan