Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an Kurslarında 2021-2022 eğitim öğretim yılı 13 Eylül 2021 itibariyle başladı. 

Kahramanmaraş’ta İl Müftülüğüne bağlı “4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları” ile “İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları”nda uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim heyecanı yaşandı.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde eğitim öğretime başlayan Onikişubat İlçe Müftülüğüne bağlı Kocabeyli 4-6 Yaş Kur’an Kursu ile Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne bağlı İhtiyaç Odaklı Evliya Kur’an Kursu’nu ziyaret eden İl Müftüsü Mustafa Tekin, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Müftü Tekin, “Uzun bir aradan sonra 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemimize başladık, besmelemizi çektik. Bütün okullarımız, bütün Kur’an kurslarımız ile 4-6 yaş eğitim yuvalarımız açıldı. Rabbimizden niyazımız inşallah bu açılış bereketli olur, sağlıklı sıhhatli bir şekilde hiç kapanmadan bu yıl eğitim öğretimi güzelce tamamlarız. Cenab-ı Allah bütün ümmet-i Muhammedi, bütün insanlığı virüs belasından muhafaza buyursun. Yeni eğitim öğretim yılımız insanlığa hayırlara getirsin inşallah. En güzel şekilde burada dinimizi öğrenmeyi, yaşamayı ve insanlığa da öğretmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Müftü Tekin’e ziyaretlerinde eşi ve Kur’an Kursu Öğreticisi Muradiye Tekin, Onikişubat İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz, İl Müftü yardımcısı ve Dulkadiroğlu İlçe Müftü Vekili Cafer Kılınç ile Dulkadiroğlu Müftülüğü Şube Müdürü Mikail Koç da eşlik etti.

Editör: Mehmet Çalışkan