Kahramanmaraş İl Müftülüğü, hizmet süresini tamamlayarak emekli olan Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, İl Müftülüğü, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü şefleri Mehmet Balcı, Ali Kozak ve Abuzer Dağ için "Plaket Takdim Töreni" düzenledi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek İl Müftülüğünde düzenlenen törende, hizmet süresini tamamlayarak emekli olan personele plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

İl Müftüsü Celal Sürgeç, “Bu gün burada yıllarını camiamıza vererek canla başla görev yapan Onikişubat İlçe Müftümüze, İl Müftülüğü, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü şeflerimize veda ediyoruz. Hepsi de yüzlerinin akıyla nöbetlerini tamamladılar. Rabbim bizlere de yüzümüzün akıyla vazifemizi tamamlamayı nasip eylesin. Kendilerine yapmış oldukları üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir ise, “46 yıllık görev hayatımın sonuna geldim. Fakat hocanın emeklisi olmaz rahmetlisi olur. Emekli de olsak hocalık vazifemiz devam ediyor. Hepimiz işlerimize ibadet aşkıyla sarılmalıyız” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan