Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Pazarcık Şubesi iş birliğinde başlattığı; "Emanetiniz Emanetimiz" projesi ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor.

İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Pazarcık Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hazırlanan Ramazan yardımları, din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"Beklenen Sensin, Vakit İyilik Vakti" sloganıyla ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuklarını belirten İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, şunları kaydetti:

"Emanetiniz Emanetimizdir' projesi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Pazarcık Şubemize teslim edilen zekât, fitre ve sadakaları, din gönüllüsü hocalarımızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu doğrultuda tespit edilen ihtiyaç sahibi 150 aileye 37 bin 500 TL tutarında gıda yardımını evlerine giderek teslim ettik. İhtiyaç sahibi ailelerle yardım dağıtan kişiler arasında bir köprü vazifesi gören din gönüllüsü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız zekât, fitre ve sadakalarını  Pazarcık Vakıf Şubemize emanet edebilirler. Halkımızın bizlere emanet ettikleri emanetleri 'Emanetiniz Emanetimizdir' sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek ihtiyaç sahiplerine laştırıyruz. Bu zor günlerde Pazarcık İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Pazarcık Şubesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Mübarek Ramazan ayında yaptığımız hizmetler karşısında vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizlere yetiyor." 

Editör: Mehmet Çalışkan