Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na toplumun tüm kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Kampanyaya yurtdışında yaşayan hayırseverler ile Sivil Toplum Kuruluşları da vekalet yoluyla kurban bağışında bulunarak destek oluyor.

Bu kapsamda Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii Yönetimi, yurtdışında kesilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

Gifu Fatih Camii İmam Hatibi Ahmet Yerdelen’den, Türkiye Diyanet Vakfı’nın faaliyetleri ve “2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” çalışmaları hakkında bilgi alan Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii Yönetimi, "Yıl içerisinde Türkiye Diyanet Vakfının Türkiye ve yurtdışında yürüttüğü birçok hayır hizmetlerine destek olmaya  çalıştıklarını, bu vesileyle 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu için yurtdışında kesilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunmak istediklerini" ifade etti.

Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç 10 hisse, Gifu Fatih Camii Yönetimi 120 hisse kurban vekaleti vererek kampanyaya destek oldu.

Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii Yönetiminin kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İmam Hatip Yerdelen, bağış makbuzu ile Teşekkür belgesini bağışçılara takdim ederek destekleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. 

Editör: Mehmet Çalışkan