İzmir Müftülüğü ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında görev yapan yurt müdürleri ve manevi danışmalara yönelik "Tanışma ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde Bornova Zübeyde Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Müftüsü Salih Sezik, KYK yurtlarında kalan öğrencilere yönelik hizmetlerin önemini vurgulayarak, tam bir paydaşlık içerisinde daha başarılı ve etkin hizmet sunulması için görevlerini yürütmeye çalıştıklarını kaydetti.

İl Müftüsü Sezik, "Diyanet İşleri Başkanlığı ve İzmir İl Müftülüğü olarak gençlere ulaşmak için onların manevi değerlerini ve morallerini artırmak için elimizden gelen gayreti gösterme noktasında son derece istekliyiz." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise manevi danışmanların gençlerin manevi algılarının gelişmesinde önemli rol aldığını belirterek, "Manevi rehberlerin yurtlarımızda çalışıyor olmaları çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Eğitim sorumluları ile KYK yurt müdürleri ve manevi danışmalar katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan