"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri" haftası, Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla kutlanıyor.

Hafta kapsamında il ve ilçe müftülükleri çeşitli etkinlikler düzenliyor.

İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri, "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" konulu etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Menemen

Menemen İlçe Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticilerini "Vefa Programı"nda buluşturdu. 

Programda konuşan İl Müftüsü Salih Sezik, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak programa ev sahipliğinden dolayı Menemen Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili ile İlçe Müftüsüne teşekkür etti.

Kemalpaşa

Kemalpaşa'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri ziyaretlerle başladı.

Kemalpaşa İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında din görevlileriyle birlikte Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakayalı, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.  

Öte yandan Kemalpaşa İlçe Müftülüğünce emekli din görevlilerine yönelik "Vefa Programı" düzenlendi.

Programda emekli din görevlileri ile bir araya gelen İlçe Müftüsü Topaloğlu, görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan Orhan Uyğur ve Hakkı Akın'a plaket takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan