İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Buca İlçe Müftülüğüne bağlı Abdulkadir Geylani Camii'nde müezzin kayyım olarak görev yapan Furkan Polat ile ailesini ziyaret etti.

Görme engelli Müezzin Kayyım Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Sezik’e camide yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Polat ailesine sağlık, afiyet ve huzur içerisinde bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunan İl Müftüsü Sezik, aileye hediye takdiminde bulundu.

Ziyarette Buca İlçe Müftüsü Kemal Demirel de hazır bulundu.

Konak'ta "Bizim Çocuklar Vefa Buluşması"

Öte yandan Konak İlçe Müftülüğünce “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Bizim Çocuklar Vefa Buluşması” programı düzenlendi.

Programa İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Atasever, ilçe müftüleri ve emekli din görevlileri katıldı.  

Programda konuşan Konak Müftüsü Uğur Kocabaş, her zaman emekli din görevlilerinin yanında olduklarını ifade ederek din görevlisinin emekliliğinin olmayacağını, din hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Mehmet Çalışkan