İstanbul İl Müftü Vekili Mustafa Yavuz ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Öztürk ile Diyanet İşleri Başkanlığınca "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren din görevlilerinden oluşan heyet, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yerlikaya'ya "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" hakkında bilgi veren İl Müftü Vekili Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" olarak belirlendiğini kaydetti.

Müftü Vekili Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında ülke genelinde düzenlenen yarışmalarda İstanbul'dan dereceye giren din görevlilerini takdim etti.

Din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayan Vali Yerlikaya, yarışmalarda dereceye giren din görevlilerini tebrik etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Sancaktepe'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası ziyaretleri

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında ziyaretlerin yapıldığı bir diğer adres Sancaktepe oldu.

Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan, Din Görevlileri Derneği yetkileriyle birlikte Kaymakam Ahmet Karakaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında bilgiler paylaşan İlçe Müftüsü Turan, Kaymakam Karakaya'ya Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakaya ise din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan