Pendik  İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül takdim töreni düzenlendi.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde Müftülük bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerin yazdıkları kompozisyonlarla Peygamber sevgisini ifade ettiklerini belirtti.

Yarışmaya katılan öğrencilerle öğretmenlerini ve ailelerini tebrik eden Müftü Bilgiç, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Yarışmada ikinci olan Hayrünnisa Sena Şahsi isimli öğrenci, aldığı para ödülünü ihtiyaç sahibi ailelre bağışlayacağını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "Göç ve Aile" temalı resim yarışmasında İstanbul İl birincisi olan İrem Gemici’nin de ödüllendirildiği törene İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Müftülük personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan